Bine aţi venit Vizitator | RSS

Afla acum cine te suna cu numar ascuns

Joi, 2018-11-15, 4:05 AM

ACCEPTAREA CONDITIILOR

 
Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu accesati acest site. 
Acest acord tine loc de contract acceptat si semnat la la distanta conform legii! 
 
DESCRIEREA SERVICIILOR
 
http://numarascuns.ucoz.ro pune la dispozitia utilizatorului optiunea de a afla cine te suna cu numar ascuns! Facem tot posibilul pentru a va trimite raspunsul in cel mai scurt timp dar poate dura pana la 24 ore pentru a primii raport cu numarul care v-a apelat!
http://numarascuns.ucoz.ro pune la dispozitie urmatoarele pachete prezentate pe pagina Metode de Plata cu termene de valabilitate intre 2 zile si o luna*:
  •  
Dupa expirarea termenului de valabilitate a serviciului chiar daca mai exista detectari disponibile in urma achizitionarii unui pachet de serviicii din cele prezentate mai sus acestea se pierd! 
 
* o zi = 24 de ore si incepe in momentul platii la plata prins SMS sau in momentul trimiterii de catre noi a link-ului cu setari la toate celelalte metode de plata!
* o luna = 30 de zile calendaristice
 
http://numarascuns.ucoz.ro va emite rapoarte sub forma de mail-uri sau sms-uri doar pentru uz personal, rapoartele/mail-urile noastre nu au valoare juridica si nu pot fi aduse ca probe in nicio instanta judecatoreasca sau in orice alta institutie de cercetare penala sau civila! Daca vreun raport de al nostru va fi citat/adus ca proba in orice instanta/institutie administratorul acestui site are dreptul de a va actiona in insatanta pentru incalcarea contractului, si va cere despagubirii de cel putin 500000 euro de la cei care au incalcat termenii acestui acord si implicit au citat/adus raportul ca proba, sau au incalcat in vreun alt mod acest acord!
ATENTIE! Emitem UN singur raport pe zi in intervalul orar 20:00-22:00 - notati toate apelurile primite indiferent de ora si trimiteti-le data/ora/minutul prin mail sau sms la numarul de contact de pe pagina - Numarul sau numerele care va suna cu numar ascuns le veti primii dupa ora 20:00!
 
NEANGAJAREA RASPUNDERII
 
http://numarascuns.ucoz.ro  nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web. 
http://numarascuns.ucoz.ro  nu garanteaza in nici un fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest site. 
http://numarascuns.ucoz.ro  si/sau adimistratorul site-ului nu poate fi facut raspunzator in cazul indisponibilitatii serviciului din cauza unor terte parti cu care colaboreaza sau de serviciile caruia beneficiaza!  
http://numarascuns.ucoz.ro  nu poate restituii sub nici o forma serviciile platite chiar daca  acestea nu au putut fi livrate din diferite motive ce nu tin de competenta noastra, ex dar nelimitandu-se la acesta: "clientul doreste detectarea pe un numar de cartela orange /vodafone" acestea nefiind eligibile.
http://numarascuns.ucoz.ro  nu isi asuma nici o responsabilitate pentru platile efectuate de dvs si NOI aflandu-ne in imposibilitatea livrarii serviciilor in cazul in care operatorul dvs de telefonie nu permite redirectionarea si/sau alte limitari tehnice, este de datoria dvs sa va asigurati ca ne puteti oferii conditiile tehnice necesare pentru a va putea livra serviciile noastre!
Serviciul oferit de site-ul nostru nu functioneaza in detectarea bip-urilor (beep), deoarece acestea sunt foarte scurte si nu pot ajunge la noi in centrala in timp util!
Acuratetea serviciilor oferite de noi este de pana la 90-99% la nivelul Romaniei si de pana la 60-90% la nivel international, negarantata!
 
ADAUGAT pe 29/07/2015 ora 7:15 ora Romaniei
Ne rezervam dreptul de a intrerupe/suspenda sau chiar de a nu livra sub nici o forma rapoarte persoanelor care au un comportament suspect de a incalca sau a fi incalcat in vreun fel termenii si conditiile acestui site/serviciu chiar daca platile au fost efectuate! 
Nu acordam sub nici o forma restituiri ale platilor efectuate pentru situatia de mai sus!
 
 
REGULI GENERALE
 
Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria raspundere. Materialele şi informatiile continute in acest site sunt furnizate în scop de informare generala, nefiind însotite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite. 
Orice utilizator are obligatia de a folosi optiunile site-ului doar in scop personal. 
 
LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR
 
http://numarascuns.ucoz.ro nu recomanda folosirea butonului de plata Pay by MOBILE direct de pe dispozitivele mobile de pe care navigati pe site! Exista posibilitatea intreruperii/anularii procesului de plata in browserele dispozitivelor mobile in momentul incercarii trimiterii sms-ului de plata iar acesta sa nu fie procesat in contul nostru! Prin urmare nu va vom putea oferii serviciile noastre in cazul patilor incorecte! 
Orice nefunctionare a Serviciului poate fi adusa de catre client la cunostinta noastra in cel mai scurt timp posibil, trimitand un e-mail la adresa  numarascuns.ucoz.ro@gmail.com . 
http://numarascuns.ucoz.ro  nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile site-ului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. 
nu raspunde de nefunctionarea sau functionarea necorespunzatoare a retelelor de comunicatii a tertelor parti prin care se acceseaza Serviciul si de incompatibilitatea serviciului oferit de noi cu reteaua dvs mobile, asigutati-va ca operatorul dvs permite redirectionarea apelurilor catre noi inaintea efectuarii unei plati!. 
http://numarascuns.ucoz.ro nu este raspunzator fata de Client sau orice alta institutie sau terta persoana pentru intreruperea sau suspendarea Serviciului si nici de pierderile, directe sau indirecte, a unor ocazii sau oportunitati de afaceri sau pentru beneficii nerealizate de Client sau terti cu care Clientul se afla in contact, ca urmare a nefunctionarii sau functionarii necorespunzatoare a Serviciului.
 
 
INCHEIEREA ACORDULUI
 
 
Prin achizitionarea unui pachet de servicii, setarea si utilizarea serviciului oferit pe numarascuns.ucoz.ro ne imputerniciti sa procesam apelul in numele dvs ca si utilizator final de destinatie al apelului cu numar ascuns primit de dvs si trimis spre procesare centralei telefonice!
 
http://numarascuns.ucoz.ro  isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile şi politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.
Daca in momentul achizitionarii unui produs/serviciu de pe site-ul nostru erau in vigoare alti termeni si conditii iar intre timp au fost aduse modificari acestui acord acestia din urma prevaleaza fara drept de apel fata de orice era inscris inainte in sectiunea "termeni si conditii"